Vacature: Service & Support Engineer

Automatisering is een middel, geen doel. Organisaties en medewerkers werken hierdoor beter samen. Ze communiceren met elkaar en met opdrachtgevers. De kantoorautomatisering moet dat zo goed mogelijk ondersteunen. Brisk ICT biedt beproefde automatiseringsoplossingen, in samenspraak met de klant. Flexibel, pragmatisch en kostenbewust. Brisk ICT levert een volledige pakket diensten:

 • Hard- & software: leveren, installeren en servicen van apparaten, servers, (mobiele) devices en applicaties. Als full-service-leverancier is Brisk ICT merkonafhankelijk. We zijn Microsoft Partner en Apple Authorised Reseller. Die combinatie is een garantie voor optimale systeemintegratie.
 • Systeembeheer: verzorgen van het complete ict-beheer en eindgebruikersondersteuning. De omvang en invulling van het systeembeheer stemmen we af op de klantwens, de ict-omgeving en het budget.
 • Serviceproviding: dienstverlening in de vorm van online werkplekken, online dataopslag en e-mailverkeer. Oplossingen in eigen beheer en in combinatie met cloudoplossingen zoals Office 365.

Met een stabiele kern van zo’n 19 medewerkers zijn we vanuit de stad Groningen actief door heel Noord-Nederland. Het portfolio van Brisk ICT sluit naadloos aan bij de ict-behoefte van het middenbedrijf. Daarnaast bieden we ook toegankelijke dienstverlening aan het kleinbedrijf en ZZP’ers.

In verband met toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar:

Service & Support Engineer

“een technisch sterk spilfiguur”

Brisk ICT zoekt een technisch inhoudelijk sterke collega die intern vanuit een ‘strategische’ positie alles overziet, goed kijkt en luistert, en snel reageert op ontwikkelingen. Ben jij een ervaren systeem-/netwerkbeheerder op HBO niveau, organisatorisch aangelegd en heb jij service hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de functie voor jou!

Als Service & Support Engineer ben je het vaste aanspreekpunt voor de klanten met technische- of gebruiksvragen en ben je verantwoordelijk voor het oplossen en managen van 1e en 2e lijns-incidenten. Je werkt nauw samen met de Technisch Consultants om onze klanten optimaal te bedienen. Dankzij je analytisch denkvermogen los je storingen snel op of vertaal je ze door naar een adequate afhandeling. Jij weet de juiste prioriteiten te stellen, bewaakt gemaakte afspraken en informeert collegaʼs en klanten over de voortgang.

Je handelt vragen klantvriendelijk af ten einde een hechte relatie te waarborgen. Je weet je staande te houden in een hectische (klant)omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als Service & Support Engineer ben je onder meer verantwoordelijk voor het:

 • zelfstandig aannemen, inventariseren en oplossen van vragen (1e en 2e lijns-incidenten);
 • zorgdragen van een correcte afhandeling (o.a. afstemming met de klant en technisch consultants);
 • organiseren en uitvoeren van remote beheertaken en –werkzaamheden;
 • bewaken van doorlooptijden en urenregistraties.

Brisk ICT vraagt:

 • HBO Informatica / Elektronische Informatietechniek;
 • relevante werkervaring (bijvoorbeeld als systeembeheerder);
 • analytisch denkvermogen;
 • zelfstandig kunnen werken;
 • organisatietalent/teamplayer en goede communicatieve vaardigheden;
 • stressbestendigheid;
 • algemene ICT hardware kennis (Windows/Apple); Windows Server; Office 365; routers/firewalls;
 • woonachtig in de directe omgeving van de stad Groningen.

Brisk ICT biedt:

Een zelfstandige functie binnen een stabiel en gezond bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en enthousiaste ICT vakgenoten. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden. Naast een plezierige werkomgeving kun je rekenen op een marktconforme beloning en een contract voor onbepaalde tijd.

Voor sollicitatie of meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden via het emailadres vacature@brisk-ict.nl.

Reageren op deze vacature is mogelijk zolang deze op onze website is gepubliceerd.

Overzicht merken
Alles werkt samen
Google+