Vacature: Technisch Consultant

Kantoorautomatisering is altijd een middel, geen doel. Het is een middel waarmee medewerkers beter en plezieriger hun werk kunnen doen. En kunnen samenwerken. Met collega’s, klanten en samenwerkingspartners. Brisk ICT biedt haar klanten het volledige pakket in ict-oplossingen:

 • Hard- & software: leveren, installeren en servicen van apparaten, servers, (mobiele) devices en applicaties. Als full-service-leverancier is Brisk ICT merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we Apple Authorised Reseller. Die combinatie is een garantie voor optimale systeemintegratie.
 • Systeembeheer: verzorgen van het complete ict-beheer of ondersteunen van het eigen systeembeheer van organisaties. De omvang en de precieze invulling van het ict-beheer stemmen we zorgvuldig af op de klantwens, de ict-omgeving en het budget.
 • Serviceproviding: dienstverlenen op het gebied van internet en e-mail in de vorm van online werkplekken, online dataopslag, webhosting, oplossingen op het gebied van e-mailverkeer, bestandsuitwisseling en anti-spam.

Met een stabiele kern van zo’n 18 medewerkers zijn we vanuit de stad Groningen actief door heel Noord-Nederland. De portfolio van Brisk ICT sluit naadloos aan bij de ict-behoefte van het middenbedrijf. Daarnaast bieden we ook toegankelijke en betaalbare dienstverlening aan het kleinbedrijf vanaf ongeveer drie medewerkers.

In verband met toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar:

Technisch Consultant

“allround ICT enthousiast”

Brisk ICT is op zoek naar een enthousiaste en technische collega. Ben jij servicegericht, communicatief, analytisch, nieuwsgierig met een actieve houding en ben je niet bang voor uitdagingen? Dan hebben wij de functie voor jou!

In de functie van Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het functioneren en ontwikkelen van ICT infrastructuur bij de klant. Je bent het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen en voert installaties en storingswerk uit op locatie. Dankzij je analytisch denkvermogen kan je snel in kaart brengen wat er moet gebeuren en weet je de brug te slaan tussen ICT technologie en de gebruiker (klant). Gelijktijdig weet je de juiste prioriteiten te stellen en, indien noodzakelijk, informeer je collega’s of klanten over de voortgang.

Technische vraagstukken handel je klantvriendelijk af ten einde een hechte relatie te waarborgen. Je weet je staande te houden in een hectische omgeving, op kantoor of bij de klant, waar geen dag hetzelfde is. Als Technisch Consultant ben je onder meer verantwoordelijk voor het:

 • zelfstandig aannemen, inventariseren en oplossen van vragen;
 • bijdrage leveren aan het opstellen van projectaanbiedingen;
 • zorgdragen voor een correcte afhandeling;
 • bewaken van doorlooptijden;
 • onderhouden van contacten met klanten.

Brisk ICT vraagt:

 • afgeronde opleiding HBO Informatica / Electronische Informatietechniek;
 • enkele jaren relevante werkervaring (bijvoorbeeld als systeembeheerder) binnen een vergelijkbare omgeving is een pré;
 • analytisch denkvermogen en zelfstandig kunnen werken;
 • organisatietalent / teamplayer en goede communicatieve vaardigheden;
 • stressbestendigheid;
 • diepgaande kennis van ICT netwerken (met name Windows Server omgevingen);
 • rijbewijs.

Brisk ICT biedt:

Een zelfstandige functie binnen een stabiel en gezond bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en enthousiaste ICT vakgenoten. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden. Naast een plezierige werkomgeving kan je rekenen op een marktconforme beloning en een contract voor onbepaalde tijd.

Voor sollicitatie of meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met Patrick Oomkes via het emailadres vacature@brisk-ict.nl.

Reageren op deze vacature is mogelijk zolang deze op onze website is gepubliceerd.

Overzicht merken
Alles werkt samen
Google+